« Back to professionals
Actors

Arvo Jean-Michael Saarinen

  Email: arvo.saarinen@gmail.com Phone: 0409350132 Instagram: https://www.instagram.com/arvojean/ Linkedin: https://www.linkedin.com/in/arvo-jean-michael/

https://arvosaarinen.wixsite.com/website

Pohjois-Karjalassa ja Helsingissä vaikuttava monitaiteellinen tekijä. Jos tarvitse produktioosi esiintyjää tai opastusta väkivaltaa sisältävien kohtausten luomiseen niin ole yhteydessä. Omistan myös elokuviin soveltuvia aseita joista voit kysyä lisätietoja.

Olen monipuolinen esiintyjä jolla on koulutusta kaikissa kolmessa teatterin kultaisessa taidossa: tanssi, näyttelijäntyö ja laulaminen. Kaikissa näissä olen eniten erikoistunut vahvaan improvisointiin, sen lisäksi omaan muita erikoistaitoja jotka mahdollistavat monipuolista osaamista produktioon.
Näyttämötaistelija/Taistelukoreografi ja olen suorittanut virallisen järjestelmän testejä Dramatic Combat Finlandin alaisuudessa) ja olen opettanut sekä koreografioinut niin ammattilaisille kuin harrastajille, teatteriin että kameralle. Viime aikoina olen tutkinut miten väkivaltaisen kuvaston pystyy yhdistämään tanssiin ja etenkin partnerointi tekniikoihin.

Tanssija Valmistuin lokakuussa 2020 ammattitanssijaksi Outokummun nykytanssi- ja liiketutkimuksen koulutuksesta. Opintojeni ajan olen tehnyt koko ajan palkallisia harjoitteluita ammattilaisten kanssa. Erikoistun nykytanssiin ja partnerointiin.

Näyttelijä Olen opiskellut näyttelijäntyötä/musiikkiteatteria 2013-2015. Olen opintojen aikana ja jälkeen työskennellyt ammattilaisena erilaisissa produktioissa, sisältäen niin elokuvia, vos-teattereita kuin freelancer ryhmien teoksia. Olen vahvasti orientoitunut kurssien ja yksityistuntien kautta Grotowskin ja Stanislavskin johdannaisiin praktiikoihin, että musiikkiteatteriin.

Laulaja Opiskelen tällä hetkellä Joensuun konservatoriolla muusikon perustutkintoa, kansanmusiikki laulu- pääinstrumenttinani. Olen ottanut laulutunteja vuodesta 2010 pop-jazzista aloittaen Porin konservatoriolla jatkaen CVT-laulutunneille TTT:n Petra Karjalaisen johdolla ja Nätyn lauluopettaja Arla Salon estill-laulutunneilla. Olen tehnyt keikkoja vuodesta 2009 aloittaen punk-/rock-/metallibändeissä ja vuodesta 2010-2014 tein lauluimprovisaatiota muusikko Juha Loukkalahden kanssa.

Tällä hetkellä työskentelyn Taiken 4kk työskentelyapurahalla Pohjois-Karjalan näyttämötaistelun alueellisen kehittämisen parissa sekä IlmastoUtopia -hankkeen ja teoksen parissa.

Contact information

arvo.saarinen@gmail.com