VALOKUVAKILPAILU – Kohtauksia Pohjois-Karjalasta

Scenes from North Karelia

EFFC kutsuu valokuvaajat harrastajista ammattilaisiin mukaan tuomaan esiin Joensuun alueen potentiaalia elokuvauspaikkana. Jos sinulta löytyy kuvia, jotka ovat suoraan kuin romanttisen komedian, trillerin,
city-draaman, scifin tai kauhuelokuvan kohtauksesta, osallistu marraskuussa käynnistyvään valokuvakilpailuun. Genre on vapaa, mutta etsimme kuvia, joissa alueemme upeat lokaatiot tulevat esiin ruokkien mielikuvia elokuvallisista kohtauksista.

East Finland Film Commission EFFC:n tehtävä on palvella tuotantoyhtiöitä alueellisesti. Markkinoimme Pohjois-Karjalaa saadaksemme säännöllisesti elokuva- ja sarjatuotantoja.
Autamme tuotantoyhtiöitä rahoitushakemuksissa, etsimme tarvittavat ammattilaiset ja kuvauspaikat sekä muut järjestelyt mitä tuotannot tarvitsevat. Alueemme potentiaalia esiin tuovat valokuvat tukevat mielikuvaa Pohjois-Karjalasta mielenkiintoisena paikkana elokuvatuotannoille, joten kutsummekin valokuvaajat mukaan tukemaan EFFC:n tärkeää työtä.

Kolme raadin valitsemaa valokuvaa palkitaan, mukana raadissa elokuvaohjaaja Markku Pölönen.

Nostetaan yhdessä alueemme elokuvapotentiaali ja osaaminen esiin valokuvien kautta!

Säännöt

Voit osallistua kisaan yhdellä tai korkeintaan viidellä valokuvalla. Kuvien ei tarvitse olla uusia, mutta niissä näkyvien kuvauspaikkojen tulee olla suurin piirtein nykyhetkeä vastaavia.

Kisa-aika: 8.11.2022-31.01.2023. Valokuvia tullaan julkaisemaan jo kilpailun aikana EFFC:n somekanavissa.

Voittajat julkistetaan 13.2.2023. Raati valitsee kaksi voittajaa ja lisäksi yleisöllä on mahdollisuus valita oma suosikkinsa Instagramissa. Mukana raadissa on elokuvaohjaaja Markku Pölönen.

Palkinnot

Raati Elokuvaohjaaja Markku Pölönen, Elokuvakomissaari Perttu Mutka ja markkinoinnin asiantuntija Anne-Maria Kankaisto

Pääpalkinto: 500 EUR, EFFC saa oikeudet käyttää kuvaa omassa markkinoinnissaan ja viestinnässään

Toinen palkinto: 200 EUR, EFFC saa oikeudet käyttää kuvaa omassa markkinoinnissaan ja viestinnässään

Yleisöäänestyksen voittaja: 100 EUR, EFFC saa oikeudet käyttää kuvaa omassa markkinoinnissaan ja viestinnässään

Osallitusmislomake

Drop files here or
Max. file size: 20 MB, Max. files: 5.
    Kuvan julkaisun yhteydessä mainitaan aina valokuvaajan nimi. Voit halutessasi lisätä kuvan reunaan myös oman vesileimasi.
    Consent(Required)
    Consent(Required)